Zandtaartdeeg 200gr bloem 100gr basterdsuiker zakje vanillesuiker 1 ei 150gr boter Meng bloem + basterdsuiker. Voeg vanillesuiker en ei toe. Hak de boter in stukjes en doe deze bij het mengsel. Kneed kort maar krachtig met een koele hand tot een glad en soepel deeg is ontstaan. Vorm een bal, stop minstens 30min in koelkast (liefst afgedekt met theedoek). Deeg blijft in koelkast 1-2 weken goed. Bakken: 20-25min op 160-180C src: http://jerryke.be/recept?id=8174 http://home.planet.nl/~lind0399/suyckerbol/deeg/zandtaartdeeg.html http://www.foodbgood.com/index.php/Zandtaartdeeg http://www.oetker.nl/webgate/niederlande/OetkerBE_WG5_3.nsf/FrameByKey/DEBI-5X5LHE-NL-p http://www.xs4all.nl/~rjmmilt/index.htm?http://www.xs4all.nl/~rjmmilt/recept/bi003096.htm^submenu.htm