Sandra

Hoi en welkom op deze pagina... Kom eens tot rust, haal diep adem en surf dan gerust weer verder. Mocht het tot rust komen erg lang duren, dan is het verstandig om eens iets anders te proberen.
 
Vinnies Tomb Momo goes Internet The bitch is back... Familie Home Page
 

De Grote Boze Wolf en ......

En toen kwam de Grote Boze Wolf. Deze GBW was helemaal niet zo aardig als Roodkapje had gedacht! De GBW kwam zomaar haar grootje en Roodkapje opeten. Dat was nou niet de bedoeling!! Roodkapje dacht na... Er was geen seconde te verliezen... JA! Er schoot Roodkapje ineens iets te binnen... Oooh, dacht Roodkapje, als ze nou maar niet treuzelt... Snel pakte Roodkapje een rood, kapjesvormig zendertje uit haar broekzak. Ze kneep er zo hard mogelijk in en weldra werd er een duidelijk signaal verzonden... Ondertussen was de eigenaar van het ontvangstapparaat druk bezig. Doch, het signaal was zó duidelijk dat deze dame onmiddelijk haar bezigheden staakte. Zoeffff! Wat vloog daar door de lucht? Was het een vogel? NEE! Was het een vliegtuig?? NEE! Was het dan misschien Superman??? Helaas, weer fout... Maar wie was het dan wel? Tja, je moet het zelf weten, maar ze woont in het hol hieronder.......
 
Het grote mysterie


Soon this LiNK will lead 2 something else...

Dit is mijn eigenste paginaatje. Als je je eigen email adres of icq nummer ook vermeld in je bericht, kan ik je ook een mailtje terugsturen!! Als je een fax stuurt, komt dit ook bij mijn emailadres terecht. Op- en/of aanmerkingen richting:
E-mail icq: 47020020* Faxnummer: 020-8648576GastenboekHome

*=werkt ff niet